fbpx

Kretingos moterų informacijos ir mokymo centras…

Komentarų: 0

Kretingos moterų informacijos ir mokymo centras (KMIMC) nuo 2012 metų atlieka specializuotos kompleksinės pagalbos centro funkcijas ir teikia pagalbą smurto artimoje aplinkoje pavojų patiriantiems ir patyrusiems asmenims, o nuo 2021 metų atlieka dar ir pagalbos tarnybos funkcijas ir teikia pagalbą nuo nusikalstamų veikų nukentėjusiems asmenims.

KMIMC, siekdamas didinti savo specialistų teikiamos pagalbos prieinamumą ir gerinti jos kokybę, 2024 metais įgyvendina projektą „Kretingos moterų informacijos ir mokymo centro institucinių gebėjimų stiprinimas“, kurį finansuoja Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Šio projekto tikslas – stiprinti Kretingos moterų informacijos ir mokymo centro institucinius gebėjimus, tobulinant darbuotojų kompetencijas, didinant teikiamos pagalbos prieinamumą ir gerinant jų kokybę, viešinant vykdomą veiklą, vystant tarpinstitucinį bendradarbiavimą.

Šiam tikslui pasiekti 2024 metais KMIMC ir jo socialiniams partneriams iš Kretingos, Klaipėdos, Skuodo ir Šilutės rajonų yra organizuojami mokymai negalios, seksualinio smurto, perdegimo sindromo, tarpinstitucinio bendradarbiavimo temomis, atvejų analizė tarpžinybinėje darbo grupėje. Taip pat šio projekto vykdymo laikotarpiu siekiama viešinti KMIMC veiklą bei teikiamą pagalbą, kad kuo daugiau žmonių apie ją sužinotų ir galėtų pasinaudoti

Projekto įgyvendinimas prisidės prie KMIMC tikslų įgyvendinimo ir iššūkių sprendimo, su kuriais KMIMC susiduria atlikdamas specializuotos kompleksinės pagalbos centro ir pagalbos tarnybos nuo nusikalstamų veikų nukentėjusiems asmenims funkcijas bei siekdamas užtikrinti prieinamą ir kokybišką pagalbą šiems asmenims. Taip pat įgyvendinant šį projektą didinamos KMIMC ir jo socialinių partnerių specialistų kompetencijos, gerinama teikiamos pagalbos kokybė, didinimas jos žinomumas ir prieinamumas, o KMIMC ir jo socialinių partnerių specialistų tarpinstitucinio bendradarbiavimo vystymas prisidės prie tvaraus institucinio KMIMC stiprėjimo. Projektas finansuojamas Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos lėšomis”

Ankstesnis įrašas
Startuoja projektas „Sveiki, santykiai! Smurto romantiniuose santykiuose apraiškų atpažinimas“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Fill out this field
Fill out this field
Įveskite tinkamą el. pašto adresą.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu